1 %

2018.02.18 16:52

 

 

Gyerekalapítványunkról...

A gyermekekre kell a legjobban figyelni, ők a jövőt hordozzák magukban. Ahhoz, hogy a szülők válláról minél több terhet levehessünk, szeretnénk támogatásukat kérni adójuk 1%-ának felajánlásával.

Közhasznú alapítványunk célja az életkornak megfelelő kulturális programok finanszírozása, a valóban rászoruló gyermekek támogatása. A legtöbbet az iskolában vannak a gyerekek, velünk élnek, s mi értük dolgozunk. A szülők akkor nyugodtak, ha tudják, gyermekük a legjobbat kapja a képzés során, s azt a jelen kor követelményeihez mérve a legmagasabb színvonalon teheti meg. Célunk az, hogy ezekkel a lehetőségekkel azok is élhessenek, akik anyagi okok miatt el sem juthatnak egy-egy nívós rendezvényre.

Esélyegyenlőséget szeretnénk biztosítani minden gyermek számára a kultúrában és egyéni tehetségük, képességeik kibontakoztatásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden szükséges információt és fejlődési fokot a gyermek végigjárjon a maga idejében, ahogy azt számukra megterveztük és megálmodtuk. Ahhoz, hogy ez ne csak álom legyen, hanem valósággá váljanak az elképzelések, kérjük, segítsék Sok gyermekmosollyal és köszönettel várjuk felajánlásukat a gyermekalapítvány kuratóriuma nevében:

RÁKOSMENTE GYERMEKVILÁGA KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

adószám: 18272853 - 1 - 42