Elkészült az alapítványi logónk...

2017.01.27 20:41

Immáron elkészült a Rákosmente Gyermekvilága Közhasznú Alapítvány logója, aminek segítségével már egy-egy rendezvényen a diákok és önkéntesek láttatni tudják magukat, viseljük közösségünk összetartozására utaló kitűzőnket is.

A tervezési munkálatok során a szempont elsődlegesen az volt, hogy akár szabadkézzel is megjeleníthető legyen, egyértelműen utaljon arra, hogy gyermekek állnak a középpontban, s utalásként a kitűzőkön az is olvasható legyen, hogy önkéntesekről van szó.

Köszönetet szeretnénk mondani a GG Kreatív Product Kft KitűzőShop csapatának, akik megvalósították a "nyertes" elképzelést. Továbbá örömmel vettük kézbe a promóciós csomagot is, amiben ingyen megkaptuk a bemutató terméket, kézbe foghattuk - több méretben is - az elkészítésre szánt mintadarabokat. Minden elismerésünk. Gyorsan és precízen dolgoztak. Köszönjük.

A Jótékonysági Börzéken és a közösségi szolgálatot teljesítő diákok ezzel a kitűzővel látják el ettől az időszaktól feladataikat.

JÖÖÖÖÖN!

2021.01.30 23:49
Ha valamikor nagyon fontos, akkor most igazán az lesz, hogy minél egyszerűbben lehessen átvészelni ezt a nehéz időszakot, amit gyerekalapítványunk aktív és produktív formában egy kiterjedt adományozás formájában valósított meg. Be fog épülni egy új lehetőség segítségével a teljes vállalási...

1 %

2018.02.18 16:52
    Gyerekalapítványunkról... A gyermekekre kell a legjobban figyelni, ők a jövőt hordozzák magukban. Ahhoz, hogy a szülők válláról minél több terhet levehessünk, szeretnénk támogatásukat kérni adójuk 1%-ának felajánlásával. Közhasznú alapítványunk célja az életkornak megfelelő...

Elérhetőség

Rákosmente Gyermekvilága Közhasznú Alapítvány I.utca 14.
Budapest
1172
+3620/2669886 rakosmente.gyermekvilaga@gmail.com