Ez igen!

2017.12.29 15:26

Önkormányzati támogatással sikeresen megvalósult a várva várt kézűves és kerékpáros-túra tábor. A HÍRHOZÓ is megjelentetett egy cikket az esemény kapcsán. Kérésünk is meghallgatásra talált, s Rákosmente képviselőasszonya, Nagy Anikó támogatásával a speciális szállítási igényeket is kielégítő utaztatást is meg tudtuk szervezni. 

Rákosmente fiataljai közül 15 kiválasztott diák 5 korcsoportból, 5 régióból érkeztek, így mindenki számára biztosítottunk lehetőséget a részvételre. Sok utánajárás és szervezés eredményeként egy szakos technika tanár segítségével és egy önkéntes projektvezető tanár támogatásával az egy hetes Balatonalmádiban töltött hétről az alábbi linken küldünk összeállítást az érdeklődőknek. Mindenképpen nagy energiát mozgattunk meg, az önkéntes segítők nélkül nem valósulhatott volna meg ez a táborozási forma, aminek a minimális költségét, kb. 50 %-os ellátási összeget kellett csak a diákoknak fizetni. A pályázati pénzből pedig - nagy örömünkre - megoldódott a szállítás finanszírozása. 

Reméljük, ezt a kezdeményezést a jövőben is a tervezhető projektek közé helyezhetjük. Mindenképpen sikerként könyveljük el a megvalósítás tényét, úgy gondoljuk, hogy az ALKOTÓ ÉS AKTÍV SPORTOLÓ IFJÚSÁG képes lesz egészségesen és kreatívan élni az életét. A tartalom és forma összhangra talált egy balatoni nyári program keretén belül. Köszönjük a támogatást, köszönjük a sok munkát! 2018-ban újra indítjuk a projektet! Hurrá! Várjuk a nyarat! Ha szeretnéd, veled és a régi csapattal újra! 

JÖÖÖÖÖN!

2021.01.30 23:49
Ha valamikor nagyon fontos, akkor most igazán az lesz, hogy minél egyszerűbben lehessen átvészelni ezt a nehéz időszakot, amit gyerekalapítványunk aktív és produktív formában egy kiterjedt adományozás formájában valósított meg. Be fog épülni egy új lehetőség segítségével a teljes vállalási...

1 %

2018.02.18 16:52
    Gyerekalapítványunkról... A gyermekekre kell a legjobban figyelni, ők a jövőt hordozzák magukban. Ahhoz, hogy a szülők válláról minél több terhet levehessünk, szeretnénk támogatásukat kérni adójuk 1%-ának felajánlásával. Közhasznú alapítványunk célja az életkornak megfelelő...

Elérhetőség

Rákosmente Gyermekvilága Közhasznú Alapítvány I.utca 14.
Budapest
1172
+3620/2669886 rakosmente.gyermekvilaga@gmail.com