Könyvadomány-gyűjtés az OLVASÓKUCKÓ számára

2017.01.27 22:09

A nagy terv megvalósult. Az otthont adó iskolai könyvtár számára - a szülők és diákok közreműködésével JÓTÉKONYSÁGI FELHÍVÁST tettünk közzé, melynek nyomán több száz KÖNYVADOMÁNY került a gyerekalapítványhoz.

A Közösségi Szolgálat diákjaival karácsonytól-január elejéig fogadtuk a felajánlásokat. Felnőttek és gyerekek is segítettek a logisztikai feladatok elvégzésében, így külön raktározási pontot jelöltünk ki, ahová dobozokba helyezve tároltuk a sok-sok könyvet.

Az ÖNKÉNTESEK ismét remek munkát végeztek. A válogatás és csoportosítás után tematikus szortírozás következett.

Az átadásra kerülő KÖNYVKUCKÓ számára - elsősorban az ifjúsági irodalmat - csoportosítottuk az adományt.

Közel 300 könyv rendszerezését oldottuk meg több héten keresztül.

A magyar kultúra napján sikerült egy nagyszabású rendezvényt megvalósítanunk. Mindenki, aki részt vett ebben a látványos közösségi munkában, köszönettel tartozunk nekik.

JÖÖÖÖÖN!

2021.01.30 23:49
Ha valamikor nagyon fontos, akkor most igazán az lesz, hogy minél egyszerűbben lehessen átvészelni ezt a nehéz időszakot, amit gyerekalapítványunk aktív és produktív formában egy kiterjedt adományozás formájában valósított meg. Be fog épülni egy új lehetőség segítségével a teljes vállalási...

1 %

2018.02.18 16:52
    Gyerekalapítványunkról... A gyermekekre kell a legjobban figyelni, ők a jövőt hordozzák magukban. Ahhoz, hogy a szülők válláról minél több terhet levehessünk, szeretnénk támogatásukat kérni adójuk 1%-ának felajánlásával. Közhasznú alapítványunk célja az életkornak megfelelő...

Elérhetőség

Rákosmente Gyermekvilága Közhasznú Alapítvány I.utca 14.
Budapest
1172
+3620/2669886 rakosmente.gyermekvilaga@gmail.com