Mit végeztünk az elmúlt évben? Mire vagyunk büszkék?

2017.01.27 21:09

Készülünk a 2017-es év első közgyűlésére, amelynek legfőbb témája az ÉVÉRTÉKELŐ, s a következő naptári év első féléves feladatainak előterjesztése és jóváhagyása.

Örömünkre szolgál, hogy mennyi mindent meg tudtunk valósítani. Értek nagyon pozitív élmények,de ismét szembesülhettünk azzal, hogy a gondolat gyorsabban száll, mint az a lehetőség, amely idő alatt meg tudunk valósítani egy-egy elképzelést.

A szakmai beszámolót külön összefoglaló tartalmazza, amit természetesen közzéteszünk.

Meg tudjuk vizsgálni, hogy mely területek az erősségeink, s melyek azok, amelyekben tovább kell erősödnünk.

Kiváló kezdeményezéseket valósítottunk meg, s köszönet illeti azokat a gyerekeket, kisebbeket és nagyobbakat is, aki tevőlegesen részt vállaltak a munkánkban.

Minden önkéntes felnőtt társunk, akik valójában csak a szabad idejüket tudták felajánlani a legnagyobb tisztelet hangján köszönjük meg munkájukat.

A tervünk az, hogy külön TÁMOGATÓ-EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEROLDALT  készítünk, s azokat a cégeket, alapítványokat, rendezvényházakat, iskolákat nevezzük meg ezen az oldalon, akikkel együtt dolgoztunk, akik elképzeléseink megvalósításában segítséget nyújtottak gyerekalapítványunknak. Szeretnénk, ha ez a lista egyre nőne, s akik ide felkerülnek, bennünket referenciaként jelezhetnek is. Erről külön értesítést kapnak a kiválasztott partnerek. Minden évben "győztest" hirdetünk.

A 2016-os évben a dobogó legfelső fokára a RAUCH  cég került. Köszönjük támogatásukat!JÖÖÖÖÖN!

2021.01.30 23:49
Ha valamikor nagyon fontos, akkor most igazán az lesz, hogy minél egyszerűbben lehessen átvészelni ezt a nehéz időszakot, amit gyerekalapítványunk aktív és produktív formában egy kiterjedt adományozás formájában valósított meg. Be fog épülni egy új lehetőség segítségével a teljes vállalási...

1 %

2018.02.18 16:52
    Gyerekalapítványunkról... A gyermekekre kell a legjobban figyelni, ők a jövőt hordozzák magukban. Ahhoz, hogy a szülők válláról minél több terhet levehessünk, szeretnénk támogatásukat kérni adójuk 1%-ának felajánlásával. Közhasznú alapítványunk célja az életkornak megfelelő...

Elérhetőség

Rákosmente Gyermekvilága Közhasznú Alapítvány I.utca 14.
Budapest
1172
+3620/2669886 rakosmente.gyermekvilaga@gmail.com