Nézd meg a záró projektnapos cikket is!

2016.10.06 14:55

Záró projektnapi rendezvény

Mivel külön oldal foglalkozik a PROJEKTEKKEL, ezért azt javasoljuk, látogasd meg a megfelelő "fülecskénél található" oldalt is.

A legfontosabb hírünk a sikerességében rejlik, mely a tartalomra vonatkozik. A MINIVERSUM  látványos makett-kiállítását mindenkinek ajánlani tudjuk, továbbá a PARLAMENT - minden alkalommal lenyűgözi a látogatókat, méltán lehetünk rá büszkék.

Ide beillesztjük a képanyag linkjét, amit egyik ügyes diák készített, s a programok támogatói körében is helyet kapnak, köszönjük, hogy segítette munkánkat.

A linket ide:

JÖÖÖÖÖN!

2021.01.30 23:49
Ha valamikor nagyon fontos, akkor most igazán az lesz, hogy minél egyszerűbben lehessen átvészelni ezt a nehéz időszakot, amit gyerekalapítványunk aktív és produktív formában egy kiterjedt adományozás formájában valósított meg. Be fog épülni egy új lehetőség segítségével a teljes vállalási...

1 %

2018.02.18 16:52
    Gyerekalapítványunkról... A gyermekekre kell a legjobban figyelni, ők a jövőt hordozzák magukban. Ahhoz, hogy a szülők válláról minél több terhet levehessünk, szeretnénk támogatásukat kérni adójuk 1%-ának felajánlásával. Közhasznú alapítványunk célja az életkornak megfelelő...

Elérhetőség

Rákosmente Gyermekvilága Közhasznú Alapítvány I.utca 14.
Budapest
1172
+3620/2669886 rakosmente.gyermekvilaga@gmail.com